Viton rubber: FPM en FKM met superieure eigenschappen

Viton rubber is in veel soorten en maten te vinden. Van plaatrubber tot ringen en uiteraard ook mosrubber dat onder Viton rubber valt. Viton rubber wordt ook wel FPM of FKM genoemd en staat bekend om de superieure eigenschappen. Niet alleen vanwege de kracht, veerkracht en duurzaamheid overigens. Het rubber is ook nog eens bestand tegen veel meer dan normaal rubber. Zo zijn chemicaliën geen enkel probleem voor dit rubber, waarmee het veel breder inzetbaar is dan standaardrubber.

Ons viton rubber voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden door de Europese Unie. Heeft u vragen over het viton rubber of wilt u weten of dit rubber ingezet kan worden waar u het nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we u direct verder kunnen helpen met advies op maat.

Viton Rubber Producten FKM/FPM

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Viton rubber, het superieure rubber

Viton rubber Viton rubber wordt superieur rubber genoemd. Dat heeft alles te maken met de sterke eigenschappen van dit materiaal. Het is bestand tegen chemicaliën, logen, brandstoffen en zelfs zuren. Daarmee kan dit materiaal in zeer extreme situaties ingezet worden. Ook wanneer er sprake is van temperaturen boven de 200 graden Celsius, want zelfs dan behoudt het materiaal de eigenschappen waar het bekend om staat.

Er zijn verschillende soorten viton rubber die u direct online kunt bestellen, zoals platen, rollen, ringen, pakkingen en andere afdichtingen. Welk soort viton rubber en welke dikte het beste passen bij u, is afhankelijk van de omstandigheden waaronder u het materiaal wilt gebruiken. Uiteraard kunnen wij u van advies voorzien wanneer u zelf niet zo goed weet wat de beste optie is.

Kiest u voor een rol viton rubber, dan kunt u ervoor kiezen om de gewenste lengte te bestellen. Wij snijden het rubber dan af met speciaal gereedschap. Heeft u meer rubber nodig of wilt u zelf graag wat voorraad hebben, omdat u straks meer materiaal nodig denkt te hebben? Dan kunt u ook een volledige rol ineens bestellen. Aangezien wij minder kosten hoeven te maken bij het verwerken van uw order, is de meterprijs voor een complete rol aanzienlijk lager. Indien gewenst kunt u de bestelling bij ons afhalen in Ridderkerk. Dit kan uitsluitend op afspraak.

Viton rubber online bestellen

Bent u op zoek naar viton rubber met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het vinden van het product dat u nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.