Siliconen slangen in alle afmetingen

Siliconen slangen zijn veelzijdig inzetbaar. In veel bedrijven zijn veel meer siliconen slangen aanwezig dan u waarschijnlijk denkt. U merkt het pas wanneer een van de machines of apparaten niet meer optimaal werkt en een van de siliconen slangen vervangen moet worden. Ook wanneer rubberslangen vervangen moeten worden, wordt steeds vaker gekozen voor siliconen slangen omdat zij tal van voordelen hebben. Op onze website vindt u een breed aanbod aan siliconen slangen en andere gerelateerde producten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor maatwerk, omdat standaardafmetingen lang niet altijd zo praktisch zijn als gedacht wordt.

Er zijn 59 producten.

Item 1-25 van 59 in totaal item(s)

Actieve filters

De voordelen van siliconen slangen

Siliconen slangen hebben veel voordelen. Zo is dit materiaal bijzonder goed bestand tegen ozon en zonlicht. Ook zijn de siliconen slangen zeer elastisch. Dit heeft als voordeel dat zij makkelijker gebruikt kunnen worden en dat zij niet zo snel slijten. De elastische eigenschappen zorgen er namelijk voor dat de siliconen slangen niet zo snel scheuren of beschadigd raken. En dat is in uw voordeel.

Bij ons kiest u zelf of u siliconen slangen op maat wilt bestellen of dat u liever voor een complete rol kiest. Laat u de slangen op maat afsnijden, dan krijgt u precies wat u nodig heeft. Wilt u echter een zo laag mogelijke prijs per meter, dan is het verstandiger om een volledige rol te bestellen. Een volledige rol betekent minder werk voor ons, waarmee we u een lagere meterprijs kunnen rekenen. Een volledige rol is bijzonder handig als voorraad wanneer u vaker siliconen slangen met eenzelfde afmeting nodig heeft. Indien gewenst kunt u de rollen gewoon bij ons ophalen op afspraak.

Uiteenlopende maten

Uiteraard vindt u uiteenlopende maten op onze website, zodat u altijd de juiste siliconen slangen kunt vinden voor uw apparaten en machines. Staat de gewenste maat er niet bij of heeft u speciale siliconenproducten nodig voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Als experts op het gebied van siliconen helpen we u graag verder met oplossingen op maat. Zo weet u zeker dat u altijd vindt wat u nodig heeft en dat is een prettig idee.

Direct siliconen slangen bestellen

Bent u op zoek naar siliconen slangen met de beste prijs-kwaliteitverhouding en wilt u goede service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Selecteer de gewenste maat op de pagina en volg de stappen in het bestelproces. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u dat wij met u meekijken naar de beste opties voor uw situatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl. Wilt u een order bij ons afhalen in Ridderkerk? Dat kan, maar alleen op afspraak.