Sponsrubber rond voor uiteenlopende functies

Sponsrubber rond wordt veel gebruikt voor afdichtingen, helemaal wanneer er water bij de afdichting kan komen. Dit heeft alles te maken met de opbouw van het materiaal. De binnenzijde van het sponsrubber (ook wel mosrubber genoemd) is sponzig. Om dit materiaal zit echter een huid, waardoor het water nooit bij de binnenzijde kan komen. Vanwege de opbouw van het materiaal is dit sponsrubber rond bijzonder geschikt voor het afdichten van ramen, deuren, maar het wordt ook gebruikt bij het opbouwen van machines.

Al onze producten voldoen aan de hoge eisen die door de Europese Unie opgesteld zijn. Wilt u meer informatie over onze producten, zoals ons sponsrubber met ronde vorm, dan kunt u op de artikelen klikken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen met advies en producten op maat.

Siliconen Cel/Mosrubber Rond

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

De eigenschappen van sponsrubber rond

Sponsrubber met ronde vorm is bijzonder populair vanwege de eigenschappen van het materiaal zelf. Het behoudt de vorm namelijk zeer goed. Wanneer het ingedrukt wordt, komt het daarna terug in de originele vorm. Aangezien dit sponsrubber ook nog eens elastisch is, is de kans op scheuren of beschadigingen veel kleiner dan bij ander materiaal. Sponsrubber is daarnaast goed bestand tegen water en uiteenlopende weersinvloeden en temperaturen waardoor het breed inzetbaar is.

Op maat of een complete rol?

De meeste producten in onze webwinkel zijn op maat of op rol te bestellen. Heeft u een beperkte lengte nodig en is het eenmalig, dan kan het verstandig zijn om ons het sponsrubber rond op maat af te snijden met ons speciale gereedschap. Is het echter zo dat u veel meer lengte nodig heeft, of wilt u graag voorraad hebben omdat u vaker sponsrubber rond nodig heeft binnen uw onderneming? Dan kunt u een volledige rol bestellen. Wij hebben dan minder tijd nodig om uw order klaar te maken en dit rekenen we door in de prijs. Met andere woorden; u betaalt minder per meter wanneer u een complete rol bij ons bestelt.

Indien gewenst kunt u de bestelling bij ons afhalen in Ridderkerk. We verzoeken u eerst een afspraak te maken, zodat we weten wanneer u de bestelling op komt halen. U maakt een afspraak via de contactpagina op onze website. U kunt ons ook direct bellen of mailen.

Sponsrubber rond bestellen via het internet

Bent u op zoek naar sponsrubber rond? Dat bestelt u tegenwoordig gemakkelijk, snel en goedkoop online. Kijk direct naar ons aanbod op deze pagina of gebruik het menu om het product te vinden wat u zoekt. Kunt u niet vinden wat u nodig heeft of wilt u dat wij persoonlijk met u meekijken naar de beste opties voor uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.