Sponsrubber vierkant; vierkant sponsrubber online bestellen

Sponsrubber vierkant is een bijzonder populair product, vooral omdat het erg breed inzetbaar is en het materiaal tal van aantrekkelijke eigenschappen heeft. Het is niet alleen sterk, het kan ook bijzonder goed ingezet worden als afdichting op plekken waar water binnen- of buitengehouden moet worden. Dat heeft te maken met de huid die rond het sponsachtige materiaal zit en het water geen enkele kans geeft.

Uiteraard voldoet ons vierkante sponsrubber aan de hoge eisen die aan de rubberen producten gesteld worden door de Europese Unie. Ons sponsrubber vierkant wordt gebruikt bij de bouw van huizen, opbouw van machines, maar ook binnen de industrie waar kwalitatief materiaal tegen scherpe prijzen belangrijker dan ooit is.

Siliconen Cel/Mosrubber Vierkant

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Waarom is sponsrubber vierkant zo interessant?

Vierkant sponsrubber is bijzonder sterk. Het komt namelijk altijd in de originele vorm terug, ook na indrukken. Dat maakt het materiaal bijzonder aantrekkelijk voor het maken van afdichtingen die met regelmaat ook geopend moeten worden. De huid rond het rubber zorgt ervoor dat water geen schijn van kans heeft. Daar komt bij dat het sponsrubber overal inzetbaar is. Het is namelijk prima bestand tegen de weersinvloeden en extreme omstandigheden. Daarmee kan het sponsrubber vierkant zelfs in de auto-industrie ingezet worden.

Bent u op zoek naar sponsrubber maar weet u niet zo goed welk product het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen we zelfs een product op maat voor u maken, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Per lengte of een complete rol?

Voor de meeste producten geldt dat u twee opties krijgt bij het bestellen. U kunt het rubber, zoals het sponsrubber vierkant, op maat laten snijden zodat u de gewenste lengte krijgt. Wij snijden alle rubberproducten altijd af met speciaal gereedschap. Heeft u echter een langere lengte nodig of wilt u graag een voorraad hebben omdat u vaker sponsrubber vierkant nodig heeft binnen uw bedrijf? Dan kunt u ook een volledige rol ineens bestellen. Wij hebben dan minder tijd nodig om uw order klaar te maken en dat resulteert in een lagere prijs per meter.

Sponsrubber vierkant direct online bestellen

Heeft u sponsrubber vierkant nodig, in welke afmeting dan ook? Dan kunt u dat direct online bestellen bij ons. U vindt het aanbod aan vierkant sponsrubber direct op deze pagina. Staat het product dat u nodig heeft er niet tussen of wilt u dat wij met u meekijken naar de optie die het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.