Filteren op

Formaat

Formaat

Dikte

Dikte

Breedte

Breedte

Hoogte

Hoogte

Viton plaatrubber bestellen via het internet

Viton plaatrubber is rubber dat simpelweg bestand is tegen veel meer. Viton rubber staat bekend als superieur rubber met bijzonder aantrekkelijke eigenschappen. Het wordt gebruikt op de plekken waar hoge eisen gelden, bijvoorbeeld omdat er gewerkt wordt met gevaarlijke vloeistoffen of bijzonder hoge temperaturen. Voor het viton plaatrubber is dat geen enkel probleem: het is duurzaam en gaat gewoon jaren mee.

Al ons viton plaatrubber voldoet aan de hoogste eisen die opgesteld zijn door de Europese Unie. Wij hebben alle aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij service hoog in ons vaandel staat. Heeft u een product op maat nodig of kunt u niet vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Viton plaatrubber, ook voor extreme omstandigheden

Viton plaatrubber herstelt zichzelf in de originele vorm na indrukking. Ook is dit materiaal uitermate geschikt voor het werken met chemicaliën, brandstoffen, natuurlijke oplosmiddelen, logen en zuren. Het sterke materiaal kan zelfs ingezet worden bij machines waarbij de temperatuur oploopt tot maar liefst 300 graden. Daarmee is viton plaatrubber een materiaal dat veel in fabrieken te vinden is, maar het wordt ook in de autoindustrie gebruikt, waar even hoge eisen aan de gebruikte materialen gesteld worden.

Viton plaatrubber is in verschillende soorten en diktes te vinden. Welk rubber u nodig heeft, is afhankelijk van de omstandigheden waarin het viton plaatrubber gebruikt wordt. Weet u niet welk rubber het beste past bij uw eisen, neemt u dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee om het juiste product te vinden.

Bestel viton plaatrubber op de gewenste lengte of per rol

U bestelt uw viton plaatrubber eenvoudig via het internet. Heeft u een beperkte lengte nodig, dan kan het aantrekkelijk zijn om gewoon de maten door te geven. Wij snijden het rubber dan op maat met speciaal gereedschap.

Heeft u meer lengte nodig of heeft u op een later moment nog meer viton plaatrubber nodig? Dan is het goedkoper om een volledige rol te bestellen. Aangezien wij dan niets hoeven te snijden, kunnen de deze rollen goedkoper aanbieden; u betaalt dan minder per meter.

Alle bestellingen kunnen aan de deur bezorgd worden. Wilt u liever zelf uw producten ophalen? Maakt u in dat geval een afspraak; zo kunt u de bestelling gewoon in Ridderkerk ophalen.

Vandaag uw bestelling plaatsen

Heeft u het viton plaatrubber gevonden dat u nodig heeft? Dan kunt u dit direct online bestellen. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u hulp nodig bij het bepalen van het juiste viton plaatrubber voor uw situatie? Neemt u dan contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.