Plaatrubber blauw direct online bestellen

Plaatrubber blauw wordt tegenwoordig op veel verschillende plekken gebruikt. Dit heeft vooral te maken met de vele voordelen die het materiaal biedt. Siliconen plaatrubber blauw wordt onder andere ingezet in de wegenbouw, maar wordt ook veel gebruikt bij de bouw van woningen. Bent u op zoek naar plaatrubber blauw, dan vindt u een breed aanbod aan mogelijkheden op onze website. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u specifieke wensen die u niet direct terug kunt vinden in de getoonde producten? Neem dan contact met ons op zodat we direct met u mee kunnen kijken.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

De voordelen van plaatrubber blauw

Plaatrubber (blauw maar ook andere kleuren) wordt tegenwoordig veel gebruikt en dat heeft te maken met de eigenschappen van het materiaal. Bij juiste aanleg is de levensduur van het materiaal bijzonder lang. Daarnaast is plaatrubber blauw volledig vrij van geur en smaak, waardoor het direct te gebruiken is. De elektrisch isolerende werking is ook een voordeel, samen met de extreme temperaturen waarin het plaatrubber zich prima houdt. U kunt plaatrubber gebruiken in ruimtes met een temperatuur van minus 60 tot wel 200 graden. Het blauwe plaatrubber is ook bestand tegen ozon en zonlicht en behoudt het vorm en kracht door de jaren heen.

Ons plaatrubber blauw is van zeer hoge kwaliteit. Al onze producten voldoen aan de hoge eisen die door de Europese Unie en FDA gesteld zijn. Het plaatrubber kan daarmee ook gebruikt worden in de medische en farmaceutische industrie, alsmede de levensmiddelenindustrie.

Heeft u meer informatie nodig over de hoge standaard of de inzetbaarheid van onze producten met het oog op de richtlijnen die gelden in uw branche, dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u van alle informatie kunnen voorzien die u nodig heeft.

Afsnijding of een volledige rol?

Heeft u een beperkte lengte plaatrubber blauw nodig voor afdichting? Dan kan afsnijding de beste optie zijn. Heeft u echter veel meer lengte nodig, of heeft u graag wat voorraad voor het geval u nog eens wat nodig heeft? Dan is het bestellen van een complete rol aantrekkelijker, omdat de prijs per meter aanzienlijk lager uitvalt. Wij hebben dan minder tijd nodig voor het verwerken van uw order en dat tijdsvoordeel hebben we in uw prijs doorberekend.

Vandaag nog plaatrubber bestellen

Bent u op zoek naar plaatrubber blauw en wilt u zeker weten dat de kwaliteit hoog is, met scherpe prijzen? Kijkt u dan zeker eens naar ons plaatrubber blauw. U vindt alle mogelijke opties op de pagina. Kunt u niet vinden wat u zoekt, heeft u vragen over onze producten of wilt u dat iemand even met u meekijkt naar de beste oplossing voor uw situatie? Neemt u dan vooral contact met ons op.  U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.