Koelvloeistof slang; de juiste radiateurslang voor uw situatie

Het vervangen van een koelvloeistofslang is makkelijk dan gedacht wordt. Is de radiateurslang of koelvloeistofslang beschadigd, dan verwijdert u de beschadigde slang en vervangt u deze door een nieuwe slang, die u direct bij ons kunt bestellen. U demonteert de slang door de twee bevestigingspunten los te maken die het dichtst bij de schade liggen. Vaak hoeft u dus niet de volledige koelvloeistofslang te verwijderen; zeker bij machines worden meer koppelingen gebruikt, zodat het te vervangen deel vaak beperkt is. Ook in scooters, brommers, auto’s en andere machines wordt gebruik gemaakt van koelvloeistof- en radiateurslangen.

Deze slangen hebben een belangrijke functie, omdat zij zorgen voor de koeling (en vaak ook verwarming) van de machine of motor. Daarom raden we altijd aan om te kiezen voor een kwalitatieve slang. Deze zijn aantrekkelijk geprijsd te vinden in onze webwinkel. Bij ons vindt u niet alleen alle uiteenlopende afmetingen. U kunt bij ons ook direct de slangklemmen bestellen die u nodig heeft bij het monteren van de nieuwe slangen. Op die manier kunt u direct alles ineens in huis halen wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Koelvloeistof slang | Radiateurslang – Technish Siliconen

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Bestel uw koelvloeistofslangen direct via het internet

Een beschadigde koelvloeistofslang is bijzonder vervelend. In de meeste gevallen moet deze ook binnen korte tijd vervangen worden om problemen te kunnen voorkomen. Een kapotte radiateurslang is tegenwoordig geen reden meer voor grote paniek. Bij ons bestelt u vandaag nog de slangen die u nodig heeft, inclusief de slangklemmen, en wij zorgen ervoor dat deze binnen korte tijd bij u aan de deur bezorgd worden. U hoeft de deur niet eens meer uit. Kijk direct naar het aanbod aan koelvloeistofslangen in de webwinkel of neem contact met ons op wanneer u persoonlijk advies op maat wilt of een specifiek product zoekt dat u niet zelf kunt vinden.