Sponsrubber, oftewel mosrubber, direct online bestellen

Sponsrubber is een materiaal met een gladde huid rond een geblazen inhoud. Sponsrubber wordt ook wel mosrubber of moosrubber genoemd en is bijzonder veelzijdig inzetbaar. Dankzij de eigenschappen wordt sponsrubber vooral gebruikt bij afdichtingen waarbij contact is met water, zoals ramen, luiken en deuren. De huid van het materiaal zorgt ervoor dat water geen enkele kans heeft. Aangezien het sponsrubber ook na indrukken terugkomt in de originele vorm, heeft het een lange levensduur en is het gemakkelijk te gebruiken.

Op onze website vindt u een breed aanbod aan producten van sponsrubber. Al onze producten voldoen aan de hoge eisen die gesteld zijn door de Europese Unie. Wilt u meer informatie over een specifiek product of heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op zodat we u direct verder kunnen helpen.

Sponsrubber

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

De voordelen van sponsrubber

Sponsrubber ofwel mosrubber heeft tal van voordelen waardoor het zo populair geworden is. Het wordt niet alleen gebruikt bij de bouw van woningen, ook in de industrie wordt veel gebruik gemaakt van mosrubber. De sterke eigenschappen, de elasticiteit, bestendigheid tegen water en de lange levensduur zijn stuk voor stuk redenen om dit materiaal in te zetten. Aangezien mosrubber altijd in de originele vorm terugkomt na indrukken, kan dit eenvoudig gebruikt worden om ramen en deuren luchtdicht af te sluiten. De elasticiteit van het materiaal zorgt er daarnaast voor dat het niet zo snel beschadigd raakt als andere materialen.

Op onze website vindt u verschillende mogelijkheden, zoals zelfklevend of juist niet-zelfklevend mosrubber. Heeft u een specifiek product nodig of weet u niet zeker of sponsrubber wel de juiste optie is voor uw situatie? Bel of mail ons dan, wij helpen u graag verder met advies en producten op maat. Als experts op het gebied van rubber, siliconen en EPDM kunnen we altijd een oplossingen vinden voor uw situatie. 

Hoeveel sponsrubber heeft u nodig?

Heeft een kleine hoeveelheid sponsrubber nodig, dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor afsnijding op maat. Met ons speciale gereedschap snijden we dan de gewenste lengte van de rol. Heeft u veel meer lengte nodig of wilt u graag een voorraad hebben in uw magazijn? Dan kan het bestellen van een volledige rol aantrekkelijk uitvallen. Aangezien wij dan minder tijd nodig hebben voor het verwerken van uw order, kunnen we u een lagere meterprijs aanbieden.

Uw sponsrubber online bestellen

Sponsrubber, mosrubber en siliconen bestelt u gemakkelijk online. Neemt u eens een kijkje in het aanbod op de website. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u dat een expert met u meekijkt om zo sneller de juiste optie te vinden? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.