Siliconen U-profielen

In diverse kleuren verkrijgbare volrubber siliconen U-profielen van Europese productie volgens FDA en EC voor de levensmiddelenindustrie. Voor afdichtingen in de farmaceutische sector en levensmiddelenindustrie. Geschikt voor hoge temperaturen tot +200 Gr Celsius en dankzij de eigenschappen van de siliconen hebben deze profielen een lange levensduur. Zelfs bij intensiever gebruik. U kunt alle verschillende maten siliconen U-profielen gemakkelijk op de website vinden. Kunt u niet vinden wat u zoekt of moet uw bestelling op maat gemaakt worden? Dan neemt u gewoon contact met ons op zodat we direct samen de mogelijkheden door kunnen nemen. Als experts op het gebied van siliconen kunnen we altijd een oplossing vinden voor elke onderneming.

Er zijn 31 producten.

Item 1-25 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Siliconen U-profielen als afdichting, stootrubber, klemprofiel of afwerking

De siliconen U-profielen zijn veelzijdig inzetbaar. Zij worden gebruikt als stootrubbers, maar ook als klemprofielen en afwerking van randen. Gezien de veelzijdige inzetbaarheid hebben we ervoor gekozen om de U-profielen van siliconen in verschillende kleuren aan te bieden, zodat er altijd een passende oplossing voor uw bedrijf te vinden is.

De siliconen U-profielen bieden tal van voordelen. Zo zijn zij gemakkelijk schoon te maken, kunnen zij gebruikt worden bij temperaturen onder de minus 50 en boven de 200 graden Celsius en zijn zij bestand tegen ozon en zonlicht. Daarnaast zijn de siliconen U-profielen bijzonder elastisch. Dit zorgt ervoor dat zij niet snel scheuren of beschadigd raken bij correct gebruik. Al onze siliconenproducten voldoen aan de hoge eisen die gesteld zijn voor bedrijven die zich bezighouden met farmacie en levensmiddelen; uiteraard zijn de siliconen U-profielen ook te gebruiken in andere ondernemingen.

Per meter of direct een volledige rol

Wilt u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de siliconen U-profielen? Dan is het een kwestie van de juiste afweging maken tijdens uw bestelling. U kunt de siliconen U-profielen op lengte laten snijden door ons. U krijgt dan exact wat u nodig heeft. Heeft u echter een ruime lengte nodig, verschillende lengtes of wilt u graag een voorraad houden met U-profielen van siliconen? Dan is het verstandiger om een volledige rol te bestellen. Aangezien wij hier veel minder werk aan hebben dan het snijden op lengte, kunnen we de volledige rollen tegen een lagere prijs per meter aanbieden.

Direct uw siliconen U-profielen online bestellen

Bent u op zoek naar siliconen U-profielen van hoge kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U selecteert het gewenste profiel gemakkelijk op de website. Kunt u de juiste siliconen U-profielen niet direct vinden of wilt u dat wij met u meekijken naar de juiste optie voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.