Plaatrubber transparant direct online bestellen

Plaatrubber transparant is direct online te bestellen via onze website. U kunt direct het aanbod op de pagina bekijken of contact met ons opnemen voor meer informatie. Al ons plaatrubber voldoet aan de hoge eisen die opgesteld zijn door de Europese Unie, zodat dit transparante plaatrubber ook ingezet kan worden op plekken met hogere eisen, zoals de levensmiddelenindustrie en bedrijven in de farmaceutische sector. Heeft u vragen over de inzetbaarheid of de richtlijnen waaraan de producten voldoen, kijkt u dan op de pagina of neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

De voordelen van transparant plaatrubber

Plaatrubber is een bijzonder populair materiaalsoort op dit moment en dat heeft vooral te maken met de eigenschappen van het materiaal zelf. Plaatrubber kan ingezet worden op plekken met extreme temperaturen; het behoudt de eigenschappen bij temperaturen van minus 50 tot boven de 200 graden Celsius. De elasticiteit van transparant plaatrubber zorgt er daarnaast voor dat het niet makkelijk scheurt of beschadigd raakt, waardoor de levensduur aanzienlijk langer uitvalt dan andere materialen.

Daarbij is plaatrubber bestand tegen ozon en uv-straling. Het kan dus ook gewoon buiten gebruikt worden, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de levensduur van het materiaal. Wordt het transparante plaatrubber binnen gebruikt, dan is de elektrisch isolerende werking weer een groot voordeel. Tot slot is het materiaal ook nog eens volledig geur- en smaakloos.

Volledige rol of op lengte laten snijden

Heeft u veel lengte nodig of wilt u graag eigen voorraad aanhouden voor de volgende keer dat u transparant plaatrubber nodig heeft? Dan is het verstandig om eens te kijken naar de volledige rollen die we aanbieden. Deze hebben de laagste prijs per meter omdat we minder verwerking nodig hebben voor uw bestelling.

Heeft u een beperkte lengte nodig of wilt u geen restmateriaal overhouden? Dan geeft u de lengte door die u nodig heeft. Wij snijden het plaatrubber transparant dan met speciaal gereedschap op maat, zodat u alleen betaalt voor wat u direct nodig heeft.

Vandaag uw transparante plaatrubber bestellen

Heeft u plaatrubber transparant nodig, kijkt u dan eens op de pagina om ons aanbod te bekijken. Wilt u weten of u het plaatrubber kunt gebruiken onder specifieke omstandigheden met hoge eisen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of het product geschikt is voor de plek waar u het in wilt zetten (de eigenschappen staan overigens ook vermeld bij de afzonderlijke producten zelf).

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of is het makkelijker voor u wanneer een expert vrijblijvend met u meekijkt naar de mogelijkheden voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gewoon even contact met ons op, zodat we u direct verder kunnen helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.