Siliconen rechthoekige snoeren

Witte volrubber siliconen vierkant snoer van Europese productie volgens FDA en EC voor de levensmiddelenindustrie. Voor afdichtingen in de farmaceutische sector en levensmiddelenindustrie. Geschikt voor hoge temperaturen tot +200 Gr Celsius en eveneens inzetbaar bij lagere temperaturen met dank aan de eigenschappen van de siliconen. De vierkante rechthoekige siliconen snoeren zijn daarmee gemakkelijk en veelzijdig in te zetten, mede omdat zij goed bestand zijn tegen ozon en zonlicht, waarmee zij een lange levensduur hebben. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor rechthoekige siliconen snoeren met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Siliconen Rechthoekig Snoer

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Siliconen rechthoekige snoeren met de juiste afmetingen

Wij bieden uiteenlopende afmetingen rechthoekige siliconen snoeren aan, zodat u altijd een passend snoer kunt vinden voor uw bedrijf. Van 2mm bij 2mm tot 20mm bij 20mm. Uiteraard hebben we de speciale siliconenlijm ook in het overzicht staan, zodat u direct aan de slag kunt met de siliconen slangen.

U kunt ervoor kiezen om de siliconen rechthoekige slang op maat te laten snijden door ons, zodat u de exacte lengtes krijgt die u nodig heeft. Heeft u echter een ruime lengte nodig of heeft u vaker siliconen rechthoekige slangen nodig en wilt u wat voorraad hebben binnen uw bedrijf? Dan is het goedkoper om een volledige rol van 50 meter te bestellen. Aangezien wij hier minder werk aan hebben, kunnen we deze veel voordeliger per meter aanbieden. En u bent direct klaar voor de komende tijd, omdat u genoeg siliconen rechthoekige slang op voorraad heeft om even vooruit te kunnen.

Alle siliconenproducten die u nodig heeft

Op onze website vindt u een breed aanbod aan siliconenproducten. Alle producten voldoen aan de hoge eisen en standaard binnen de EU, wat concreet betekent dat onze producten direct inzetbaar zijn in de farmaceutische sector en levensmiddelenindustrie. Uiteraard kunt u de producten ook gebruiken in de sectoren waar de eisen wat minder hoog gesteld zijn. Wij zorgen altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze siliconen rechthoekige slangen en andere rubberproducten, zodat u altijd kunt rekenen op onze producten.

Direct uw rechthoekige siliconen slangen bestellen via het internet

Bent u op zoek naar rechthoekige siliconen slangen tegen scherpe prijzen, dan kunt u direct uw keuze maken op onze website. Een volledige rol is per meter altijd de goedkoopste optie, maar is minder geschikt wanneer u eenmalig een kortere lengte nodig heeft. Kunt u niet vinden wat u zoekt op de website of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl. Wij helpen u graag verder met het vinden van de siliconen rechthoekige slangen die u nodig heeft in uw bedrijf.