Siliconen slang met inlage voor druktoepassingen

Transparante siliconenslang met inlage volgens FDA en EC voor de levensmiddelenindustrie. Voor druk toepassing in de farmaceutische, levensmiddelenindustrie en apparatenbouw. Geschikt voor hoge temperaturen tot +200 Gr Celsius. Wanneer u een siliconen slang wilt gebruiken waar druk op komt te staan, dan is een standaardslang geen goede optie. De siliconen slang moet van inlage (oftewel een mantel) voorzien zijn zodat deze de vorm weet te behouden, ook wanneer de druk oploopt. Onze siliconen slangen met inlage zijn daarnaast te gebruiken tot 200 graden Celsius, waardoor deze bijzonder veelzijdig inzetbaar zijn. U bepaalt zelf of u de siliconen slang met inlage op lengte laat snijden of dat u voor een complete rol kiest; in het tweede geval bent u goedkoper uit per meter én heeft u direct voorraad in uw magazijn.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Siliconen slangen met inlage; handig wanneer er druk op de slang komt te staan

Een standaard siliconen slang kan niet gebruikt worden bij hoge druk. De slang vervormt wanneer de druk te hoog wordt. Siliconen slangen zijn prima bestand tegen uv-straling, ozon en hoge temperaturen, maar vormvast zijn zij niet. De siliconen slangen voor druktoepassingen zijn voorzien van een extra inlage. De glasvezel inlage zorgt ervoor dat de slang ook bij hogere druk de vorm gewoon behoudt. Op die manier gaat de siliconen slang aanzienlijk langer mee en voorkomt u problemen bij uw machines en apparaten die druk nodig hebben om te functioneren.

Uiteenlopende mogelijkheden

Op onze website vindt u uiteenlopende afmetingen voor de siliconen slangen met inlage. Van 3 tot 25 millimeter inwendig en voor uw gemak hebben we de uitwendige maat er ook bij gezet wanneer u juist deze maat bij de hand heeft. Staat de afmeting die u nodig heeft er niet bij? Laat dit ons dan weten, zodat we samen met u naar de beste oplossing kunnen zoeken. De siliconen slangen met inlage zijn op maat te snijden voor u, maar u kunt er ook voor kiezen om een volledige rol af te nemen van 25 meter waarbij de prijs per meter lager uitvalt. Handig wanneer u vaker een bepaalde siliconen slang met inlage nodig heeft.

Vandaag de juiste siliconen slang met mantel bestellen

Bent u op zoek naar een siliconen slang die bestand is tegen druk en vindt u de juiste prijs-kwaliteitverhouding belangrijk? Kijk dan direct in de shop of u de juiste afmetingen kunt vinden. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste materialen of kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl. Wilt u een bestelling bij ons afhalen in Ridderkerk? Dat is mogelijk, maar alleen wanneer u een afspraak maakt.