Siliconen slang transparant

De transparante siliconen slang is gemakkelijk in te zetten bij verschillende temperaturen. De siliconen transparante slangen houden hun rekbaarheid en blijven soepel bij lage én hoge temperaturen. Aangezien dit materiaal goed bestand is tegen ozon en uv-straling, kunnen de slangen overal gebruikt worden; zowel binnen als buiten. Op deze pagina vindt u een uiteenlopend aanbod aan transparante siliconen slangen met verschillende diameters, inclusief de prijs per meter.

Transparante siliconenslang van Europese productie volgens FDA en EC voor de levensmiddelenindustrie. Voor drukloze toepassing in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie maar ook als waterslang of aquariumslang. Geschikt voor hoge temperaturen tot +200 Gr Celsius. Voor siliconen slangen met druktoepassingen kiest u voor slangen met een extra mantel, die door de extra kracht de druk op kunnen vangen.

Siliconen Slangen Transparant

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

De beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen

Wanneer u kiest voor een transparante siliconen slang, dan wilt u zeker weten dat u voor kwaliteit kiest. Het is niet de bedoeling dat de slang binnen korte tijd opnieuw vervangen moet worden. Zeker niet wanneer een slangbreuk ook nog eens verspilling betekent of de werking van een machine of apparaat in gevaar brengt.

Daarom bieden wij de beste kwaliteit transparante siliconen slangen aan, maar altijd tegen lage prijzen. Zo kunt u altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding kiezen. Ongeacht welke diameter of lengte de transparante siliconen slang moet hebben.

Deze slangen kunnen gebruikt worden tot een temperatuur van 200 graden. Dat betekent dat zij veelzijdig inzetbaar zijn in de levensmiddelenindustrie, maar ze zijn tevens inzetbaar als slang voor het aquarium. Gezien de hittebestendige materialen zijn de slangen daarnaast ook gemakkelijk te steriliseren, wat optimaal gebruik aanzienlijk makkelijker maakt.

Afsnijden of complete rol?

Heeft u een beperkte lengte nodig en is de kans klein dat u op korte termijn meer lengte nodig heeft van deze siliconen transparante slang? Dan geeft u gewoon het aantal centimeter in dat u nodig heeft. Heeft u echter wel vaker de slang met deze diameter nodig? Dan kunt u een hele rol van 50 meter bestellen. De kosten per meter vallen dan aanzienlijk lager uit dan de kosten zijn wanneer u kiest voor afsnijden.

De juiste siliconen slang voor elke situatie

U vindt een uitgebreid aanbod met siliconen slangen op de website, waar u zelf een selectie kunt maken en uw bestelling kunt plaatsen. Kunt u de juiste transparante siliconen slang niet vinden of wilt u dat wij met u meekijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl. Wilt u een bestelling bij ons afhalen in Ridderkerk? Dat is mogelijk, maar uitsluitend op afspraak.