Plaatrubber antraciet/grijs voor verschillende mogelijkheden

Plaatrubber antraciet/grijs heeft tal van voordelen en dat zorgt ervoor dat dit materiaal op uiteenlopende plekken gebruikt kan worden. Het is dan ook niet voor niets bijzonder in trek op dit moment. Het wordt gebruikt bij wegen- en huizenbouw, maar ook als afdichting en stootrubber is plaatrubber bijzonder geschikt. Op onze website vindt u tal van mogelijkheden op het gebied van plaatrubber zwart, rood en blauw. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u specifieke eisen op het gebied van plaatrubber, dan vragen we u contact met ons op te nemen zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Plaatrubber grijs/antraciet; de voordelen maken het materiaal populair

Grijs plaatrubber is een populair materiaal omdat het veel voordelen heeft. Zo is het bijzonder elastisch, waarmee het materiaal niet zo makkelijk beschadigd kan raken als andere materialen. Ook is plaatrubber grijs/antraciet is inzetbaar bij extreme temperaturen; van minus 50 tot plus 200 graden Celsius zonder problemen. De bestendigheid tegen ozon en uv-straling zorgt ervoor dat het materiaal ook nog eens op uiteenlopende plekken ingezet kan worden, én heeft het een elektrisch isolerende werking wat in bepaalde ruimtes bijzonder praktisch is. Plaatrubber is overigens volledig geur- en smaakloos.

Bij ons vindt u uitsluitend producten die voldoen aan de hoge eisen die opgesteld zijn door de Europese Unie. Op die manier kunnen we u verzekeren dat onze producten ook inzetbaar zijn in bedrijven die zich bezighouden met de productie van levensmiddelen en farmaceutische producten.

De beste prijs voor een volledige rol; afsnijding ook mogelijk

Wanneer u een beperkte lengte nodig heeft en niet meer dan dat, dan snijden we het plaatrubber graag op maat voor u af. Heeft u echter veel meer lengte nodig of wilt u graag een voorraad hebben voor de toekomst? Dan kan het aantrekkelijker zijn om een volledige rol te bestellen. Wij hebben dan minder verwerkingskosten, wat concreet betekent dat we u een lagere prijs per meter kunnen rekenen.

Direct uw grijze plaatrubber bestellen

Zoekt u hoogkwalitatief plaatrubber grijs/antraciet tegen aantrekkelijke prijzen, kijkt u dan eens naar het aanbod op de website. Wilt u meer informatie over de richtlijnen en eisen waar ons plaatrubber aan voldoet om zo te bepalen of u ons plaatrubber kunt gebruiken? Of heeft u andere vragen over onze producten, of heeft u specifieke eisen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u verder te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl. Wij kijken graag samen met u naar oplossingen op maat; als experts op het gebied van plaatrubber en siliconen is geen uitdaging te groot voor ons.