Celrubber (EPDM) zelfklevend

Neopreen Rubber Platen

Celrubber bestelt u tegenwoordig gewoon via het internet. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod met mogelijkheden op het gebied van celrubber, dat bijzonder populair is omdat het op veel plekken ingezet kan worden. Het sterke materiaal heeft uiteenlopende voordelen waardoor het gebruikt wordt in huizen, woningen, machines, fabrieken en op andere plekken. Op deze pagina vindt u zelfklevend EPDM en niet-zelfklevende EPDM-stroken die direct online te bestellen zijn. Wanneer u vragen heeft of de assistentie wilt van een expert op dit gebied, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we direct met u mee kunnen kijken.

Neopreen Rubber | Rubber Platen | Celrubber - Technisch Siliconen

Er zijn 98 producten.

Item 1-25 van 98 in totaal item(s)

Actieve filters

Celrubber in stroken, platen en band

Celrubber wordt op verschillende manieren aangeboden. Dat is praktisch, want celrubber wordt namelijk ook op uiteenlopende manieren ingezet. Het wordt gebruikt als afdichtings- en tochtband, maar het wordt ook gebruikt om luchtdicht te kunnen bouwen. De inzetbaarheid heeft te maken met de eigenschappen van het celrubber zelf, waaronder het feit dat het in te drukken (te comprimeren) is, waardoor nieuwe voordelen ontstaan.

Het is voornamelijk de levensduur dat het celrubber bijzonder interessant maakt. Het celrubber is tegen veel bestand en kan jarenlang meegaan wanneer het goed gemonteerd of aangebracht is. Ook is celrubber prima bestand tegen ozon en uv-straling, waardoor het ook buitenshuis te gebruiken is.

Kijkt u vooral naar het aanbod op deze pagina om te bepalen welk celrubber het beste past bij de situatie waarin u het rubber wilt gebruiken. Bij elk product vindt u meer informatie over de eigenschappen en afmetingen zodat het makkelijker wordt om een keuze te maken.

EPDM-band wordt onder andere gebruikt voor luchtdicht bouwen, bij de montage en samenstelling van ramen, maar wordt ook actief ingezet in de elektro-industrie en andere industrieën, waaronder de auto-industrie waar dit gebruikt wordt voor het geluiddempende effect. Ook in vliegtuigen en schepen wordt regelmatig gebruik gemaakt van celrubber vanwege de handige voordelen van het materiaal.

Direct EPDM-band (celrubber) online bestellen

Bent u op zoek naar celrubber, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt een breed aanbod aan EPDM-band op onze website, met een klevende zijde. Uiteraard kunnen we u ook van ander celrubber op maat voorzien. Heeft u interesse in een oplossing op maat of heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u altijd contact opnemen; als specialist op het gebied van rubber helpen we u graag aan een passend product. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.

Wilt u een bestelling afhalen bij ons in Ridderkerk, dan is dat altijd mogelijk. Let er wel op dat het afhalen van bestellingen alleen mogelijk is wanneer u een afspraak gemaakt heeft. Dat doet u eenvoudig via de website of via de contactpagina waar u meer informatie vindt.