Klemprofielen / afwerkprofiel

Volrubber siliconen klemprofielen van Europese productie volgens FDA voor de levensmiddelenindustrie. Voor afdichtingen in de farmaceutische sector en levensmiddelenindustrie. Geschikt voor hoge temperaturen tot boven de 200 graden Celsius, maar eveneens gemakkelijk inzetbaar bij zeer lage temperaturen vanwege de eigenschappen van de siliconen. U vindt een breed aanbod aan siliconen klemprofielen op de website; uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u een bestelling op maat wilt plaatsen voor uw onderneming. Als specialist op het gebied van rubberproducten zijn wij altijd in staat om u verder te helpen, ook wanneer u een bedrijf in de farmaceutische industrie of levensmiddelensector heeft.

Afwerkprofiel | Siliconen Klemprofielen - Technisch Siliconen

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Siliconen klemprofielen voor afdichtingen - afwerkprofiel

Er zijn veel soorten en maten siliconen afwerkprofiel klemprofielen. Op onze website hebben we een overzicht gemaakt met een aantal van de veelvoorkomende afmetingen, met of zonder kraal. Bij alle klemprofielen staan de afmetingen vermeld, inclusief het klembereik zodat u direct kunt zien welke profielen het beste passen bij wat u nodig heeft.

Bij ons kiest u zelf wat u wilt. U kunt de siliconen klemprofielen op maat bestellen, waarmee u exact krijgt wat u nodig heeft. Heeft u vaker klemprofielen met bepaalde afmetingen nodig en heeft u graag wat op voorraad zodat u altijd kunt produceren in uw bedrijf? Dan kan het aantrekkelijker zijn om een volledige rol van 50 meter te bestellen. De prijs per meter is dan aanzienlijk lager, omdat wij minder tijd nodig hebben voor de verwerking van uw bestelling. En dat rekenen we graag in de prijs door, waardoor u minder betaalt voor de siliconen klemprofielen voor uw bedrijf.

Bijzonder veelzijdig inzetbaar

Siliconen klemprofielen zijn breed inzetbaar, en dat heeft voornamelijk te maken met de kwaliteit van de volrubber profielen. Het materiaal is bijzonder goed bestand tegen ozon en zonlicht en kan ingezet worden bij zeer lage temperaturen én temperaturen tot wel 200 graden Celsius. U hoeft zich geen zorgen te maken over waterabsorptie; de siliconen klemprofielen doen gewoon exact wat zij moeten doen. Met onze kwalitatieve producten kunt u gerust rekenen op een lange levensduur bij juist gebruik.

Vandaag uw siliconen klemprofielen bestellen

Bent u op zoek naar siliconen klemprofielen voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van rubber en hebben een breed aanbod aan producten op de website staan. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl. Wij helpen u graag persoonlijk verder zodat u zeker weet dat u krijgt wat u nodig heeft binnen uw onderneming.