Silicone rubber hoekprofiel

In diverse kleuren verkrijgbare volrubber siliconen hoekprofielen van Europese productie volgens FDA en EC voor de levensmiddelenindustrie. Voor afdichtingen en bescherming in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Geschikt voor hoge temperaturen tot +200 Gr Celsius en kunnen ook gebruikt worden bij temperaturen onder de minus 50 graden. Aangezien dit materiaal ook nog eens bijzonder goed bestand is tegen ozon en zonlicht, heeft het silicone hoekprofiel een lange levensduur bij correct gebruikt. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Als rubberspecialisten helpen we u graag verder.

Rubber Hoekprofiel | Siliconen Rubber Hoekprofiel

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Siliconen hoekprofielen inzetten in uw bedrijf

Een silicone hoekprofiel is terug te vinden in veel uiteenlopende bedrijven. Silicone beschermingsproducten verlengen de levensduur van veel apparaten en machines, waardoor er makkelijker en veiliger gewerkt kan worden. Al onze producten voldoen aan de hoge eisen die gesteld zijn door de Europese Unie, waarmee ons silicone hoekprofiel ook ingezet kan worden in bedrijven die werken met levensmiddelen of farmacie. Hoekprofielen worden vaak op maat gemaakt, omdat standaardafmetingen in de meeste gevallen niet toereikend, wenselijk of mogelijk zijn.

Heeft u een silicone hoekprofiel nodig binnen uw bedrijf maar kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij verzorgen maatwerk tegen scherpe tarieven; de beste prijs-kwaliteitverhouding is van groot belang voor ons.

Het voordeel van silicone profielen

Silicone profielen hebben tal van voordelen. Niet alleen kunnen zij prima gebruikt worden bij zeer lage of hoge temperaturen, zij zijn ook bestand tegen ozon en zonlicht, waardoor het materiaal lang meegaat. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over waterabsorptie, een veelvoorkomend probleem bij materiaal dat op de grond geplaatst wordt; silicone hoekprofielen hebben hier namelijk geen enkel probleem mee. Op die manier gaan de meeste profielen jaren mee.

Uw silicone hoekprofiel bestellen

Het bestellen van een silicone hoekprofiel kan uitdagend zijn wanneer u een bepaalde maat zoekt. Het is verstandig om vast te houden aan de juiste maat om zo problemen te voorkomen. Wij helpen u graag verder met maatwerk. Wanneer u de afmetingen doorgeeft, zorgen wij ervoor dat uw silicone hoekprofiel op maat voor u gemaakt wordt. Staat de afmeting in de webwinkel? Dan kunt u uiteraard dit profiel direct bestellen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen over de producten die op onze website aangeboden worden? Of wilt u graag persoonlijk contact om te overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010 30 40 427. U kunt ons ook mailen op info@technischsiliconen.nl.